Ingatlan hírek

 • A félrevezetett ingatlanpiac - miért van szakadék a hirdetési árak és a valós árak között?

  A félrevezetett ingatlanpiac - miért van szakadék a hirdetési árak és a valós árak között?

  2017. 06. 06. 10:24

  Belekerültünk egy ördögi körbe: az ingatlan-eladók a hirdetési oldalak által kommunikált irreális hirdetési árakból indulnak ki, melyek ezáltal egyre magasabbá és magasabbá válnak. Pedig az átlagárak akkor sem mondanak sokat egy adott ingatlan értékéről, ha az eladási árakból képződnek. A helyzetre van megoldás, csak bízni kellene a valódi szakértőkben.

 • Összefog az ingatlan- és hitelközvetítői piac két nagy szereplője

  Összefog az ingatlan- és hitelközvetítői piac két nagy szereplője

  2016. 02. 09. 18:36

  Januárban az ingatlan- és a pénzügyi-közvetítői piac két élvonalbeli szereplője stratégiai együttműködési megállapodást írt alá. Ebből az alkalomból beszélgettünk a Balla Ingatlan és a Stonehenge Bankház tulajdonosaival, Balla Ákossal (BÁ), valamint Jászberényi Péterrel (JP) és Müller Jánossal (MJ).

 • Már tavaly megállt az ingatlanárak emelkedése

  Már tavaly megállt az ingatlanárak emelkedése

  2016. 02. 04. 09:07

  Budapest ingatlanpiaca a nagy nyertese a tavalyi évi fellendülésnek. Nemcsak a forgalom nőtt meredeken, de az árak is elérték a válság kitörésekor jellemző szintet, ráadásul a harmadik negyedévben országosan jelentkező árcsökkenés sem érintette. Az év vége azonban a Balla Ingatlanirodák szerint itt is változást hozott, míg a 2016-os évet már a 10+10 millió forintos CSOK határozhatja meg.

További ingatlan hírek

Galgahévíz - Külterület: 0 m²-es mezőgazdasági ingatlan  (3'500'000 ,- Ft)

Galgahévíz, Külterület mezőgazdasági ingatlan

Telekterület: 12077 m² 
Egyéb tulajdonságok: tehermentes

3'500'000 ,- Ft

Galgahévíz - Külterület: 0 m²-es mezőgazdasági ingatlan  (3'500'000 ,- Ft)Galgahévíz - Külterület: 0 m²-es mezőgazdasági ingatlan  (3'500'000 ,- Ft)Galgahévíz - Külterület: 0 m²-es mezőgazdasági ingatlan  (3'500'000 ,- Ft)Galgahévíz - Külterület: 0 m²-es mezőgazdasági ingatlan  (3'500'000 ,- Ft)Galgahévíz - Külterület: 0 m²-es mezőgazdasági ingatlan  (3'500'000 ,- Ft)
Galgahévíz - Külterület: 0 m²-es mezőgazdasági ingatlan  (3'500'000 ,- Ft) 

Galgahévízen a Bika-tó közelében bő egy hektáros terület eladó. Galgahévíz egy nyugodt, rendezett, jó szolgáltatásokkal rendelkező község az M3 autópálya bagi lehajtójának közelében. Ennek határában fekszik egy festői szépségűi horgásztó közeli üdülőterület határában a vevőre váró terület. A végig aszfaltozott úton elérhető területet kifejezetten ajánlom családi gazdaság vagy szabadidős szolgáltatást nyújtó tanya kialakításához, esetleg egyszerűen a béke szigeteként elvonulni vágyóknak lakóingatlan építéséhez telekként. A jelenleg szántó besorolású, kertészeti célra is alkalmas földű, évek óta pihentetett terület a művelés alól kivonható. A rendezett vízelvezetéssel bíró telken az elektromos hálózat áthalad, a gáz és a vezetékes ivóvíz pedig a határában fekszik. Mivel közvetlen szomszédja kevés, így esetlegesen zavaró tevékenység elhelyezése sem kizárt. Ha egy normális településen keres egy jól megközelíthető, és közüzemi kapcsolatokkal rendelkező területet, ezt mindenképp érdemes megnéznie, hívjon fel még ma!VE989

Kapcsolat

Kapcsolattartó: Szabó Ottó (06-20-500-1550)
Irányár: 3'500'000 ,- Ft
Ingatlan azonosító: 7-836
(Hivatkozzon erre a számra, hogy egyértelmű legyen, melyik ingatlan érdekli.)

Üzenetküldés