Ingatlan hírek

 • A félrevezetett ingatlanpiac - miért van szakadék a hirdetési árak és a valós árak között?

  A félrevezetett ingatlanpiac - miért van szakadék a hirdetési árak és a valós árak között?

  2017. 06. 06. 10:24

  Belekerültünk egy ördögi körbe: az ingatlan-eladók a hirdetési oldalak által kommunikált irreális hirdetési árakból indulnak ki, melyek ezáltal egyre magasabbá és magasabbá válnak. Pedig az átlagárak akkor sem mondanak sokat egy adott ingatlan értékéről, ha az eladási árakból képződnek. A helyzetre van megoldás, csak bízni kellene a valódi szakértőkben.

 • Összefog az ingatlan- és hitelközvetítői piac két nagy szereplője

  Összefog az ingatlan- és hitelközvetítői piac két nagy szereplője

  2016. 02. 09. 18:36

  Januárban az ingatlan- és a pénzügyi-közvetítői piac két élvonalbeli szereplője stratégiai együttműködési megállapodást írt alá. Ebből az alkalomból beszélgettünk a Balla Ingatlan és a Stonehenge Bankház tulajdonosaival, Balla Ákossal (BÁ), valamint Jászberényi Péterrel (JP) és Müller Jánossal (MJ).

 • Már tavaly megállt az ingatlanárak emelkedése

  Már tavaly megállt az ingatlanárak emelkedése

  2016. 02. 04. 09:07

  Budapest ingatlanpiaca a nagy nyertese a tavalyi évi fellendülésnek. Nemcsak a forgalom nőtt meredeken, de az árak is elérték a válság kitörésekor jellemző szintet, ráadásul a harmadik negyedévben országosan jelentkező árcsökkenés sem érintette. Az év vége azonban a Balla Ingatlanirodák szerint itt is változást hozott, míg a 2016-os évet már a 10+10 millió forintos CSOK határozhatja meg.

További ingatlan hírek

Tiszakécske - Bögiszőlő tanya utca: 0 m²-es mezőgazdasági ingatlan  (3'600'000 ,- Ft)

Tiszakécske, Bögiszőlő tanya utca mezőgazdasági ingatlan

Telekterület: 4356 m² 
Közművek: víz, villany, gáz
Egyéb tulajdonságok: tehermentes

3'600'000 ,- Ft

Tiszakécske Tiszabögön az aszfaltos Rév úttól 200 méterre, tanya kert művelési ág besorolású, nagyságrendileg 3342 m2 terület eladó. Az ingatlanon egy ház épült melléképülettel, mely két helyiségből áll. Tégla alapozású, vályogház, melynek tetőszerkezetét pár éve újították fel. Vezetékes víz, gáz és villany a telken belül található. A területen két fúrt kút van, mely az öntözésről gondoskodik. Az ajánlat része még egy külön helyrajzi számon feltüntetett, de természetben egyben lévő 1014 m2-es kert besorolású 3, 7 AK földrészlet is. A földterület teljes egészében körbekerített, így összességében 4356 m2 nagyságú. Irányára: 3, 6 Mft.

Kapcsolat

Kapcsolattartó: Szűrszabó László (+36-30-389-5544)
Irányár: 3'600'000 ,- Ft
Ingatlan azonosító: 40-981
(Hivatkozzon erre a számra, hogy egyértelmű legyen, melyik ingatlan érdekli.)

Üzenetküldés

Hasonló ingatlanok